NU’91 en VWS bezoeken Erasmus MC

NU’91 en VWS bezoeken Erasmus MC

In het kader van ‘maak gebruik van de kennis van zorgprofessionals’ organiseren NU’91 en het Erasmus MC Rotterdam woensdag 14 februari  een werkbezoek met/voor de heer Erik Gerritsen, secretaris-generaal VWS.

 

Professionals met een verpleegkundig beroep zorgen voor een diverse en grote groep patiënten. Dat doen zij 24 uur per dag, 7 dagen per week, in het weekend en tijdens feestdagen. Deze professionals hebben een schat aan kennis en informatie die politici en beleidsmakers in de zorg heel goed kunnen gebruiken om realistische en goede plannen voor de zorg in Nederland te maken.  Als ‘steuntje in de rug’ organiseert NU’91 samen met het Erasmus MC een werkbezoek met de heer Erik Gerritsen secretaris-generaal en beleidsmedewerkers van VWS.

 

Na de ontvangst worden onder andere de OK, de thorax afdeling en de medium care afdeling cardiologie bezocht. Daarna vindt een discussie plaats over: een optimale bezetting, werkdruk, voldoende gespecialiseerde verpleegkundigen, duurzame inzetbaarheid, met plezier kunnen werken en loopbaanperspectieven.

 

NU’91 ziet uit naar een waardevol en inspirerend werkbezoek.

Actiecode ontvangen?

Klik hier